Egyéb kategória

A Trónok harca sztárja megható nyilatkozatot tett!

A Trónok harca minden kétséget kizáróan jelenleg a világ egyik legsikeresebb sorozata. Szereplői nem kevesebbet, mint a világhírnevet köszönhetik a sorozatnak, Kit Harington azonban még ennél is többet kapott: élete szerelmét!

vous - 2018.09.19.
A Trónok harca sztárja megható nyilatkozatot tett!

Rose Leslie és Kit Harington 2012-ben ismerkedtek meg a Trónok harca második évadának forgatásán, ahol kis idő elteltével bele is szerettek egymásba. Hírek szerint egy rövid időre külön váltak útjaik, ám ezalatt az idő alatt csak még biztosabb lett számunkra, hogy nekik egymás mellett van a helyük. Hivatalosan 2016-ban vállalták fel kapcsolatukat, Kit pedig már 2017 szeptemberében meg is kérte gyönyörű szerelme kezét.

Objektum doboz

Azóta már az esküvő is meg volt, amire hivatalos volt sok sorozatbeli kollégájuk is. Legutóbb Kit így nyilatkozott az izlandi forgatásról, ahol megismerte Rose-t:

“Csodálatos az az ország, az északi fények varázslatosak, ráadásul ott lettem szerelmes is. Ha az ember vonzódik valakihez, akivel aztán el kell játszania, hogy szerelmesek egymásba, akkor nagyon könnyű igazából is belezúgni a másikba.”

Majd kifejezte háláját a sorozatnak is:

“A Trónok harcának köszönhetem a jövendőbeli családomat. A sorozat teljesen megváltoztatta az életemet, ez egy csodálatos dolog.”

Ajánlott cikkek