Egyéb kategória

Mondatok, melyeket soha, semmilyen körülmények között ne mondjatok a főnökötöknek!

Az őszinteség az egyik legszebb, legnemesebb és legbecsülendőbb tulajdonság az életben. Törekedjünk rá mindig és minden körülmények között! Kivéve talán a munkahelyünkön… (és a szülői értekezleten!)

vous - 2018.09.16.
Mondatok, melyeket soha, semmilyen körülmények között ne mondjatok a főnökötöknek!

A főnökkel beszélni, pláne szót érteni sosem könnyű, el kell találni a hangnemet, a tónust, olykor még az ő hangulatához is kell igazodni (biztos ők is utálják a hétfő reggeleket). Az alábbi mondatokat sose mondjuk neki, de ha lehet, még akkor sem, ha 10 méternél közelebb van hozzánk, hátha meghallja véletlenül.

Nincs igazad!

No komment. De. Inkább csomagoljuk egy árnyalattal finomabb köntösbe a mondanivalónkat, vagy maradjunk csöndben. Persze hogy nincs igaza, de nem kell ezt ilyen durván a tudomására hozni, abból csak a baj van, idegeskedés, kapkodás, túlóra… a végén úgyis rajtunk csattan az ostor!

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.