Egyéb kategória

Ez vár rátok a szerelemben szeptemberben

Néhány csillagjegynek jó esélye van arra, hogy hamarosan megtalálja a párját, míg a kapcsolatban élők vagy szorosabbra fűzik a szálakat, vagy elgondolkodnak azon, hogy mit is várnak a kapcsolattól. Vajon mennyi romantikát ígérnek nekünk a csillagok az ősz első hónapjára? A horoszkóp elárulja.

vous - 2018.09.09.
Ez vár rátok a szerelemben szeptemberben

Kos

A Kosoknak az elköteleződés kerülhet terítékre ebben a hónapban. Lehet, hogy a következő szintre lépnek a párjukkal, újra megerősítik szövetségüket, ha pedig társat keresnek, hosszú távú partnerrel ismerkedhetnek meg.

Bika

Szeptember a társat kereső és a párkacsolatban élő Bikáknak is hozhat újdonságokat. Míg előbbiekre rátalálhat a szerelem egy késői nyaralás alkalmával vagy külföldi partner személyében, utóbbiak talán gyermekáldás elé néznek.

Ikrek

Az Ikrek e hónapban különösen csábító hangulatban lehetnek, aminek a párkapcsolatban és a társkeresésben egyaránt hasznát vehetik. Talán a párjukat hódítják meg újra, míg az egyedülállók felkelthetik az ellenkező nem érdeklődését.

Rák

A Rákok számára előrelépést hozhat a szeptember. Akik párban élnek, talán most költöznek össze szívük választottjával vagy kezdenek el a gyermekvállalásról beszélgetni. Az egyedülállóknak le kell győzniük félelmeiket ahhoz, hogy érzelmileg meg tudjanak nyílni.

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is!

Forrás:
pexels.com/Inna Lesyk
Ajánlott cikkek