Egyéb kategória

Wow! Palvin Barbi újra a Victoria’s Secret kifutóján bizonyíthat!

Hat év után újra az a megtiszteltetés érte a magyar szupermodellt, hogy az év egyik, ha nem a legnagyobb divatbemutatóján léphet a kifutóra. A Victoria’s Secret Fashion Show-n szerepelni mondhatni minden modell legnagyobb álma, így hatalmas dolog, hogy Barbi már második alkalommal kapja meg ezt a lehetőséget.

vous - 2018.09.08.
Wow! Palvin Barbi újra a Victoria’s Secret kifutóján bizonyíthat!

2012 után, a 24 éves magyar világsztár az egyik legnagyobb fehérneműket gyártó márka divatbemutatóján bizonyíthat. Barbi rendkívül fiatal, de máris olyan nagy cégek kifutóján vonulhatott már végig, mint például a Prada, a Louis Vuitton, vagy Vivienne Westwood. Azzal, hogy a VS megadta másodszor is Barbinak a lehetőséget, ékes bizonyítéka annak, hogy Barbi az egyik legnagyobb vezető modell jelenleg a világon. Barbi épp hogy visszaérkezett a velencei filmfesztiválról, máris bejelentette hivatalos Instagram oldalán a nagy hírt, hogy idén újra láthatjuk a Victoria’s Secret kifutóján.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.