Egyéb kategória

4 dolog, amivel sose dicsekedjetek a közösségi oldalakon

Azóta, hogy hétköznapjaink részévé vált a közösségi média, egyre-másra belefuthatunk olyan ismerősökbe, ismeretlenekbe, akik előszeretettel dicsekednek ezeken a felületeken. Egyrészt érthető, hiszen miért ne lehetnénk büszkék arra, amit elértünk, másrészt vannak dolgok, amikkel egyszerűen nem illik kérkedni. Lássuk, mik ezek.

vous - 2018.09.07.
4 dolog, amivel sose dicsekedjetek a közösségi oldalakon

Anyagi javak

Egyrészt hatalmas dolog, hogy sikerült összegyűjteni a pénzt egy autóra vagy lakásra, de az anyagi javak egymás orra alá dörgölése egyszerűen nem helyes. Nemcsak azért, mert bárkit megbánthatunk vele, hanem azért is, mert később majd ez alapján fognak megítélni minket.

Az átmulatott éjszakák

Nagyon jól sikerült az előző este, egy kicsit túl jól is? Esetleg annyira, hogy született néhány kínos, de vicces történet? Nem biztos, hogy mindenkivel meg kell osztani az ilyesmit, de ha a barátainkkal szeretnénk egy jót nevetni rajta, megtehetjük egymás között is.

Olvassátok el a többi dolgot is!

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.