Egyéb kategória

Börtönbűntetést kapott a hacker, aki annó kiszivárogtatta Jennifer Lawrence privát képeit!

Az eset már négy évvel ezelőtt történt, mégis valószínűleg szinte mindenki emlékszik a hatalmas port kavart botrányra…

vous - 2018.09.06.
Börtönbűntetést kapott a hacker, aki annó kiszivárogtatta Jennifer Lawrence privát képeit!

Óriási botrányt kavart még 2014-ben, amikor az akkor 24 éves Jennifer Lawrence iCloud-fiókját valaki feltörte, és az ott talált képeket megosztotta a nagyvilággal. Valószínűleg a hacker akkor egyáltalán nem gondolt bele, hogy tettének súlyos következményei lesznek. George Garofano ellen eljárás indult, miután az Apple az FBI-al összefogva nyomozást indított, a bíróság pedig 3 évnyi börtönbűntetésre ítélte a férfit.

Objektum doboz

Jennifer mellett olyan hírességek meztelen képeit szivárogtatta ki a hacker, mint például Kate Upton, Kristen Dunst vagy Ariana Grande. Garofano még “olcsón megúszta”, hiszen annak idején Christopher Chaney-t, hasonló hackerkedéséért tíz évre ítélték el.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.