Egyéb kategória

Miért hiányzik David Beckham a családi fotóról?

Az angol Vogue októberi címlapján a Beckham család látható – David nélkül. Vajon miért?

vous - 2018.09.04.
Miért hiányzik David Beckham a családi fotóról?

Az emberek sokat találgatnak arról, vajon minden rendben van-e a Beckham-család házatáján. Ez a fotó sokakban csak megerősítette azokat, az utóbbi időben felmerült pletykákat, melyek szerint Victoria és David Beckham között korántsem felhőtlen a viszony. 

Objektum doboz

Victoria azonban a Vogue-interjúban tisztázta a félreértékeset. – Az emberek nagyjából húsz éve, a házasságunk óta pletykálnak a kapcsolatunkról, David és én már hozzá vagyunk szokva, hogy ne vegyünk tudomást az ilyesmiről – mondta, és hozzátette:

Mindketten úgy érezzük, együtt erősebbek vagyunk, mint külön-külön. Egyikünk sem tartana ma itt, ha nem találkozunk és nem töltjük együtt ezeket az éveket.

Ez az egész a családi egységről szól. Sokkal erősebbek vagyunk, mi, hatan, mint amilyenek külön-külön lennénk. Tiszteljük ezt a családi kapcsolatot, és ez a kulcs. 

Bár a borítón csak Victoria és a gyerekek szerepelnek, a belső képeken az egész család látható: a házaspár a gyerekekkel, Brooklynnal (19), Romeóval (16), Cruzzal (13) és Harperrel (7).

Objektum doboz

A cikk alkalmából egy videó is készült, melyben az ex-énekesnő legikonikusabb ruháiban jelenik meg, ugyanakkor sajátosan angol humorát is megcsillogtatja

Objektum doboz

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.