Egyéb kategória

Miért hiányzik David Beckham a családi fotóról?

Az angol Vogue októberi címlapján a Beckham család látható – David nélkül. Vajon miért?

vous - 2018.09.04.
Miért hiányzik David Beckham a családi fotóról?

Az emberek sokat találgatnak arról, vajon minden rendben van-e a Beckham-család házatáján. Ez a fotó sokakban csak megerősítette azokat, az utóbbi időben felmerült pletykákat, melyek szerint Victoria és David Beckham között korántsem felhőtlen a viszony. 

Objektum doboz

Victoria azonban a Vogue-interjúban tisztázta a félreértékeset. – Az emberek nagyjából húsz éve, a házasságunk óta pletykálnak a kapcsolatunkról, David és én már hozzá vagyunk szokva, hogy ne vegyünk tudomást az ilyesmiről – mondta, és hozzátette:

Mindketten úgy érezzük, együtt erősebbek vagyunk, mint külön-külön. Egyikünk sem tartana ma itt, ha nem találkozunk és nem töltjük együtt ezeket az éveket.

Ez az egész a családi egységről szól. Sokkal erősebbek vagyunk, mi, hatan, mint amilyenek külön-külön lennénk. Tiszteljük ezt a családi kapcsolatot, és ez a kulcs. 

Bár a borítón csak Victoria és a gyerekek szerepelnek, a belső képeken az egész család látható: a házaspár a gyerekekkel, Brooklynnal (19), Romeóval (16), Cruzzal (13) és Harperrel (7).

Objektum doboz

A cikk alkalmából egy videó is készült, melyben az ex-énekesnő legikonikusabb ruháiban jelenik meg, ugyanakkor sajátosan angol humorát is megcsillogtatja

Objektum doboz

 

Ajánlott cikkek