Egyéb kategória

Kiverte a biztosítékot az Instás lány túl tökéletes fotója

A 24 éves Scarlett csak egy a kismillió Instagramos lány közül, aki sportol, diétázik, szépítkezik, szép ruhákat hord, utazik, jógázik, közben pedig termékeket reklámoz.

vous - 2018.09.04.
Kiverte a biztosítékot az Instás lány túl tökéletes fotója

Igen ám, de a lány most nagyon mellényúlt. Közzétett egy mosolygós fotót, amin ágyban reggelizik palacsintát eperrel, egy tökéletesen dizájnolt szobában lufikkal körülvéve.

A net népének összharagja pedig pont ide zúdult kommentáradatként.

Nagyon sokuknak van elege abból, hogy a legtöbb Instagram pedig egy szépen megkomponált, nem létező, tökéletes világot mutat, és teljesen életszerűtlen fotók  torz tükröt tartanak fiatal lányok milliói elé. Akik aztán rosszul érzik magukat, ha nem ilyen "gyári" ágyban ébrednek, kócosan, karikás szemmel, álmosan, nyúzottan. Az átlagos reggele senkinek sem néz így ki, jó kérdés, hogy Scarlett-e a felelős azért, amiért sokan még elhiszik, hogy a beállított képek a valóságot tükrözik…

Objektum doboz

600

A mentális egészség és a közösségi média összetett kapcsolatban áll: az életünk online megosztása lehetőséget nyújt a valóság minden részének szerkesztésére, ezt pedig ki is használjuk. Olvassatok tovább!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.