Egyéb kategória

Végre megérkezett a hivatalos előzetes a Riverdale legújabb évadához!

A Riverdale minden kétséget kizáróan a CW amerikai tv csatorna egyik legsikeresebb sorozata. Ennek fényében senkit nem lepett meg, hogy a harmadik évad is zöld utat kapott a rajongók legnagyobb örömére.

vous - 2018.09.03.
Végre megérkezett a hivatalos előzetes a Riverdale legújabb évadához!

Vigyázat! Spoiler veszély!

A már régóta rettentően várt trailer végre megjelent, ráadásul megnézése után biztosak lehetnk benne, hogy ez az évad is jócskán tartogatni fog számunkra izgalmakat. Míg Archie börtönben van, Betty és Jug nyomoznak, ráadásul rengeteg kérdés is felmerül bennünk… Az előzetesen kívül megjelent egy kép is, amely, mint kiderült a soozat harmadik évadának 4. Részéhez fog kapcsolódni, ami a “Midnight Club” címet fogja viselni. A képen az előző évadokban már jól megismer szülők fiatalkori képeit láthatjuk, néhány igen fontos mondattal, ami egyértelműen a jövőjükre utal. 

Objektum doboz

Mi már izgatottan várjuk az új évadot, amely október 10-én tér vissza, de addig is agyalhatunk az előzetesen.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.