Egyéb kategória

5 szuper módszer, amivel megtarthatjátok a hullámokat a hajatokban

Kétféle nő létezik. Az egyiknek göndör/hullámos a haja és egyeneset szeretne, és akiknek egyenes a hajuk, de hullámosat/göndört szeretnének. Ez utóbbiak csoportjába tartoznak azok, akik nagy nehezen elérik, hogy legyen egy kis hullám a hajukba, viszont ennél még nehezebb feladat megtartani azt. Íme 5 szuper módszer, amivel megtarthatjátok a hullámokat a hajatokban.

vous - 2018.09.03.
5 szuper módszer, amivel megtarthatjátok a hullámokat a hajatokban

Használjatok megfeleő termékeket

Ha nem természetesen hullámos a hajatok, mindig a megfelelő termékeket kell használtnotok ahhoz, hogy egyrészt sikerüljön begöndörítenetek a tincseiteket, másrészt hogy az tartós is maradjon. Hajlakk, hajhab – de ezek mellett ma már speciális készítményeket is találhattok a boltok polcain, amelyek segítenek nektek megőrizni a hullámokat a hajatokban.

göndör hullámos haj

göndör hullámos haj
Forrás:
Unsplash

Nedvesen göndörítsétek

Alapszabály, hogy ha tartósabb göndörséget szeretnétek, nedvesen végezzétek el a műveletet, úgy tartósabb, mintha szárazon próbálkoztok – lehet, hogy ez utóbbi esetben teljesen fölöslegesen erőltetitek, mert nem áll meg. Ha nedvesen göndörítetek, hagyjátok, hogy teljesen megszáradjon a hajatok!

Csavarjátok be

És hagyjátok becsavarva nagyon sokáig, a legjobb, ha úgy alszotok, csavarókkal a hajatokban. Reggelre garantáltan göndör lesz a hajatok. A vizes hajatokat csavarjátok fel, és hajszárítóval úgy szárítsátok meg – már ekkor látványos lehet a hatás, de aludhattok is a hajcsavarókban.

Hajvágás szükséges

A vastag száló, hosszú hajat a legnehezebb begöndöríteni, érdemes egy kicsit vágatni belőle, hogy ne húzza le a hajatok súlya a hullámokat és egyenesítse ki azonnal azokat.

Hajsütővassal

Teszteljétek a hajsütővasat – ne égessétek szét a hajatokat. Viszont ne is féljetek a tincseiteket egy kicsit tovább a vasak között tartani, ha ezt a módszert választottátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.