Egyéb kategória

5 szuper módszer, amivel megtarthatjátok a hullámokat a hajatokban

Kétféle nő létezik. Az egyiknek göndör/hullámos a haja és egyeneset szeretne, és akiknek egyenes a hajuk, de hullámosat/göndört szeretnének. Ez utóbbiak csoportjába tartoznak azok, akik nagy nehezen elérik, hogy legyen egy kis hullám a hajukba, viszont ennél még nehezebb feladat megtartani azt. Íme 5 szuper módszer, amivel megtarthatjátok a hullámokat a hajatokban.

vous - 2018.09.03.
5 szuper módszer, amivel megtarthatjátok a hullámokat a hajatokban

Használjatok megfeleő termékeket

Ha nem természetesen hullámos a hajatok, mindig a megfelelő termékeket kell használtnotok ahhoz, hogy egyrészt sikerüljön begöndörítenetek a tincseiteket, másrészt hogy az tartós is maradjon. Hajlakk, hajhab – de ezek mellett ma már speciális készítményeket is találhattok a boltok polcain, amelyek segítenek nektek megőrizni a hullámokat a hajatokban.

göndör hullámos haj

göndör hullámos haj
Forrás:
Unsplash

Nedvesen göndörítsétek

Alapszabály, hogy ha tartósabb göndörséget szeretnétek, nedvesen végezzétek el a műveletet, úgy tartósabb, mintha szárazon próbálkoztok – lehet, hogy ez utóbbi esetben teljesen fölöslegesen erőltetitek, mert nem áll meg. Ha nedvesen göndörítetek, hagyjátok, hogy teljesen megszáradjon a hajatok!

Csavarjátok be

És hagyjátok becsavarva nagyon sokáig, a legjobb, ha úgy alszotok, csavarókkal a hajatokban. Reggelre garantáltan göndör lesz a hajatok. A vizes hajatokat csavarjátok fel, és hajszárítóval úgy szárítsátok meg – már ekkor látványos lehet a hatás, de aludhattok is a hajcsavarókban.

Hajvágás szükséges

A vastag száló, hosszú hajat a legnehezebb begöndöríteni, érdemes egy kicsit vágatni belőle, hogy ne húzza le a hajatok súlya a hullámokat és egyenesítse ki azonnal azokat.

Hajsütővassal

Teszteljétek a hajsütővasat – ne égessétek szét a hajatokat. Viszont ne is féljetek a tincseiteket egy kicsit tovább a vasak között tartani, ha ezt a módszert választottátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.