Egyéb kategória

6 jel, hogy a párkapcsolatunk miatt vagyunk boldogtalanok

Sok oka lehet annak, ha boldogtalannak érezzük magunkat, és sokszor igazán nehéz meghatározni, hogy mi okozza ezt az érzést. Ha épp párkapcsolatban élünk, akár az is lehet, hogy boldogtalanságunk oka pont az, hogy nem a megfelelő ember mellett vagyunk, csak még nem ismertük fel. Mutatunk néhány jelet, amely talán arra utal, hogy nem ő az igazi.

vous - 2018.09.02.
6 jel, hogy a párkapcsolatunk miatt vagyunk boldogtalanok

Nem élvezzük annyira a társaságát

Talán a legjobb módszer, hogy kiderítsük, a kapcsolatunk okozza-e boldogtalanságunkat, ha leteszteljük, hogy érezzük magunkat, amikor a másik épp nincs velünk. Ha hirtelen úgy érezzük, hogy felszabadultabbak és boldogabbak vagyunk, könnyebben vesszük a levegőt, akkor az bizony annak a jele is lehet, hogy nem ő az igazi.

Elképzeljük az életet nélküle

Ha gyakran eljátszunk a gondolattal, hogy milyen lenne az életünk nélküle, egyedül vagy akár valaki mással, az nagyon rossz előjel, hiszen egy boldog párkapcsolatban látjuk magunk előtt a közös jövőt. De a boldog kapcsolat mindig két emberen is múlik, ne áltassuk se magunkat, se a másikat, ha így érzünk, hanem beszéljük meg, és engedjük el egymást, ha az tűnik a helyes megoldásnak.

Olvassátok el a cikk folytatását is!

Forrás:
unsplash.com/Almos Bechtold
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.