Egyéb kategória

Ezek a színészek keresnek a legjobban a világon – igen, George Clooney az első

Minden évben megjelenik a legjobban kereső színészek listája. És minden évben előfordul, hogy egy-egy név miatt sokan meglepődnek, mert nem gondolnánk, hogy ő olyan sokat kér a szereplésért, vagy olyan felkapott lenne a filmes szakmában. Tavaly például Mark Wahlberg vezette ezt a listát, feltehetően ő dolgozott a legtöbbet Hollywoodban. Idén azonban Georga Clooney vette át az első helyet - nézzétek, mennyit keresett!

vous - 2018.08.29.
Ezek a színészek keresnek a legjobban a világon – igen, George Clooney az első

George Clooney

Annak ellenére, hogy nemigen szerepelt mostanában, a tavalyi listát mégis George Clooney vezeti. Ha hihetünk a magazinnak, a 700 millió dolláros bevételét az év második felében még 300 millióval egészítette ki. Ebből 239 millió dollárt adózott, de lássuk be, volt miből…

Amal Clooney, George Clooney

Amal Clooney, George Clooney
Forrás:
Instagram

Dwayne Johnson

Az elmúlt évben a színész 124 millió dollárt keresett a filmezéssel, viszont emellett még néhány cég és vállalat szóvivőjeként is keresi a kenyerét. A hétszámjegyű fizetések pedig nagyban hozzájárultak, hogy a második helyre kerüljön ezen a listán.

dwayne

dwayne
Forrás:
instagram

Robert Downey jr.

Mister Iron Man 81 millió dllárral lett gazdagabb a tavalyi évben, de emellett még volt néhány filmszerepe, amikért rendre bezsebelt néhány millót még a családi kasszába.

robert downey jr

robert downey jr
Forrás:
instagram

Chris Hemsworth

A fiatal színésznek is sikerült jó szerepeket megszereznie, a Végtelen háborúban való játékáért például 64.5 millió dollár ütötte a markát.

Jackie Chan

Jackie Chan 45,5 millió dolláros fizetésével megszerezte az ötödik helyet a listán. Jelenleg ő Kína legjobb színésze, 2017-ben hat filmben is szerepelt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: