Egyéb kategória

Mindenki kiakadt Kendall Jennerre!

A Kardashian klánt nem kell senkinek bemutatni, hiszen köztudott, hogy tagjai nem minden esetben tehetségükért tartanak ott, ahol, hanem pénzük miatt érték el könnyebben céljukat. Kendall legutóbbi intejújában úgy tűnik nincs ezzel tisztában, sőt…

vous - 2018.08.24.
Mindenki kiakadt Kendall Jennerre!

Kendall modellkarrierje a kezdetektől vitatott téma volt, hiszen míg mások hosszú évekig güriznek, míg annyi pénzt keressenek, amiből meg is tudnak élni, addig Kendallnek minden azonnal az ölébe hullott. Legutóbbi nyilatkozatával viszont teljesen felhúzta az egész modellvilágot:

“Kezdetektől megválogattuk, milyen melót vállalok el. Sosem akartam az a lány lenni, aki 30 kifutó show-t csinál egy évben, vagy bármi szarságot, amit azok a lányok elvállalnak. Egészségükre, én nem szólok bele. Més milliónyi munkám volt, ráadásul nem csak kifutó, hanem minden egyéb..”

Objektum doboz

A modell világ elképesztően felháborodott az olvasottakon, többen hangot is adtak véleményüknek, többek között Daria Strokous:

“Az “elismerés” előtt nyolcan laktunk együtt egy csótányokkal teli apartmanban, fotósok próbáltak minket kihasználni, és sokan, köztük én sem tudtam hazautazni a családomhoz évekig, mert nem volt rá pénzem.”

Ezek után Kendall próbálta megvédeni magát, hogy ő nem is úgy gondolta, és csak szerencsétlen környezetbe kerültek a szavai az interjú során, ám ez már nem sokat változtat az elmondottakon… Legközelebb talán jobban meggondolja mit mond, és hogyan…

Ajánlott cikkek