Egyéb kategória

Hamarosan itthon is tilthatják a nejlonzacskókat

Legalább is szigorúbb szabályozás biztosan várható, ez derül ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkár nyilatkozatából – írja a Menedzsment Fórum.

vous - 2018.08.24.
Hamarosan itthon is tilthatják a nejlonzacskókat

Az mfor.hu cikkéből az derül ki, hogy Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára a nejlonzacskók szabályozásának itthoni szigorításáról beszélt. Az államtitkár arra adott választ, hogy Oláh Lajos, a Demokratikus Koalíció képviselője fordult kérdéssel a kormányhoz, hogy kívánja-e belátható időn belül betiltani a nejlonzacskók használatát Magyarországon.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Fyouture
600

Hulladékmentes mosogatás – Így csináljátok

Rend. Ideális otthon kialakítása. Tiszta felületek. Ha ti is erre vágytok, csak nem tudjátok, hogyan lehet a munka, a család menedzselése mellett még arra is figyelni, hogy a lakás se szaladjon száz felé, akkor a legjobb helyen jártok. Cserta Szandra otthonszervezési tanácsadóként ad tippeket. Most például arra ébreszt rá, hogy már egyetlen tevékenység, például a mosogatás megreformálásával mennyi időt és pénzt spórolhattok. Arról nem is beszélve, hogy még a környezettudatossághoz is közelebb kerülhettek. Cserta Szandra írása következik.

Ajánlott cikkek