Egyéb kategória

Hosszú utazás gyerekekkel? – Ötletek, amelyektől nem lesz az egész út pokol

Már az egész család alig várja a kirándulást, az úti célhoz azonban hosszabb út vezet, mint amit a gyerekek szép csendben kivárnának. A gyerekek számára a nyaralás legnehezebb része valószínűleg az oda út, de megmutatjuk, hogyan tegyétek számukra élvezhetőbbé, a magatok számára pedig békésebbé az utazást.

vous - 2018.08.24.
Hosszú utazás gyerekekkel? – Ötletek, amelyektől nem lesz az egész út pokol

Ott vagyunk már? – kérdezgetik a gyerekek folyamatosan a hosszú utazás során. Az autóút a gyerekeknek unalmas, és éppen ezért a szülők számára sokszor rémálommá varázsolják az órákig tartó kocsikázást. Ha azonban felkészültök, nyugodt út elé nézhettek. Fogadjátok meg a Redbook hasznos javaslatait utazás előtt.

  • Alakítsátok át a hátsó üléseket mozivá: a gyerekek válasszák ki indulás előtt kedvenc meséiket, készüljetek pop-cornnal és üdítővel is az igazi mozi élményért.
  • Utazós társasjátékok, amikkel hosszabb-rövidebb időre leköthetitek a gyerkőcöket.
  • A hangoskönyvek közül is készüljetek mesékkel.
  • Vigyetek olyan nasit, amit a kicsik a kocsiban állíthatnak össze maguknak.
  • Tervezzetek be különböző rövid megállókat az út során, kikapcsolódásként válasszatok egy-egy helyi nevezetességet, látványosságot, ami a gyerekeknek is tetszik.
  • Alapítsatok utazós bandát, énekeljetek együtt a kocsiban.
  • Készítsetek be a gyerekek üléséhez több meglepetés játékot arra az esetre, ha már semmi nem válna be.
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.