Egyéb kategória

Ezt a manikűr-ötletet érdemes ellesni Blake Lively-tól

Már megszokhattuk, hogy Blake Lively időről időre inspirálja követőit, ha frizurákról, sminkekről vagy épp körömtrendekről van szó. Ezúttal egy laza geometriai mintás manikűrt mutat be.

vous - 2018.08.23.
Ezt a manikűr-ötletet érdemes ellesni Blake Lively-tól

A geometriai minta most őrülten nagy divat, de nincs mindenkinek ideje és tehetsége komplex formákat pingálni a körmére: különösen akkor, ha rövid, mosogatásbarát karmokról van szó.

Blake körme egészen egyszerű, az is bátran lekoppinthatja,a ki egyébként nem tartozik a nagy manikűr-guruk közé: natúr alap, néhány egyszerű, de határozott, színes vonással. A fontos az, hogy egymással harmonizáló színeket válasszunk.

A színésznő azt mondja, néhány perc alatt kész is a mű.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.