Egyéb kategória

Ők a leggazdagabb ázsiai influencerek

Sem a pénznek, sem az extravaganciának nincsenek híján a Távol-Kelet meghatározó divatvélemény-formálói.

vous - 2018.08.20.
Ők a leggazdagabb ázsiai influencerek

Feiping Chang

Hong Kong-i Feiping Changot arról lehet megismerni, hogy egzotikus helyeken fotózkodik, drága ruhákban. Esküvőjére, mely idén nyáron volt, Chang két Giambattista Valli ruhát viselt. A tervezési folyamatról azt nyilatkozta a Vogue-nak, hogy „Giamba tényleg odatette magát, és látványos remekművet hozott létre. Úgy éreztem magam, mintha egy felhőbe burkoltak volna, melyet egyenesen az égből húztak le”.

Objektum doboz

Peepy és Mother Lee

Peepy és Mother Lee humoros, ámde kissé bizarr színfoltot jelent az ázsiai influencerek elegáns társaságában. Peepy a bangkoki székhelyű Hi-Mag magazin főszerkesztője, de nem is annyira erről híres, mint inkább arról, hogy rendszeresen vicces jelmezeket húz és összeöltözik az édesanyjával, öltözékük elemei közt pedig gyakran látni designer táskákat és őrült gyémántdarabokat.

Objektum doboz

Mae Tan

A 22 éves, szingapúri Mae Tan instagramja a friss, új és említésre érdemes dolgok álomtáblája, és sokan úgy tartják őt számon, mint a nőt, aki elhozta a valódi divatot Szingapúrba. Mae Tan ugyanis nemcsak képben van a trendekkel, de igyekszik azokat előmozdítani is Surrender nevű inkubátorprogramjával, mely a divat, életmód, márkák és ötletek gyűjtőhelye.
 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek