Egyéb kategória

Sziromfürdővel a bársonyos bőrért és gondtalanságért

Úgy tűnik, idén minden utazóblogger Balira látogat, és ha már ott van, kipróbálja az ország egyik legelbűvölőbb wellnesstrendjét, a virágszirom-fürdőt.

vous - 2021.06.02.
Sziromfürdővel a bársonyos bőrért és gondtalanságért

Így tett Ciara Johnson, az Elitedaily újságírója is, hogy beszámolhasson élményeiről. Azt írja, a virágfürdőhöz hagyományos balinéz masszázs és bőrradírozás is jár, így az ember igazán felfrissülhet és megfiatalodhat. A kezelés során az egész testet esszenciális olajokkal dörzsölik be, majd jöhet a program fénypontja, a virágfürdő, mely az újságíró szerint minden képzeletet felülmúl.

Objektum doboz

A masszőr megtölti a kádat virágszirmokkal, természetes olajokkal és gyógynövényekkel, aki pedig megtapasztalja ezt az élményt, garantáltan megújulva száll ki a kádból, mint akit kicseréltek. 

Objektum doboz

Virágfürdőt mi is készíthetünk magunknak otthon, ehhez néhány cseppre van szükség a kedvenc, organikus illóolajainkból, valamint virágszirmokra. Nem baj, ha nem tudunk megtölteni egy egész kádat, a hangulathoz és az illathoz kevesebb szirom is elég.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!