Egyéb kategória

Sziromfürdővel a bársonyos bőrért és gondtalanságért

Úgy tűnik, idén minden utazóblogger Balira látogat, és ha már ott van, kipróbálja az ország egyik legelbűvölőbb wellnesstrendjét, a virágszirom-fürdőt.

vous - 2021.06.02.
Sziromfürdővel a bársonyos bőrért és gondtalanságért

Így tett Ciara Johnson, az Elitedaily újságírója is, hogy beszámolhasson élményeiről. Azt írja, a virágfürdőhöz hagyományos balinéz masszázs és bőrradírozás is jár, így az ember igazán felfrissülhet és megfiatalodhat. A kezelés során az egész testet esszenciális olajokkal dörzsölik be, majd jöhet a program fénypontja, a virágfürdő, mely az újságíró szerint minden képzeletet felülmúl.

Objektum doboz

A masszőr megtölti a kádat virágszirmokkal, természetes olajokkal és gyógynövényekkel, aki pedig megtapasztalja ezt az élményt, garantáltan megújulva száll ki a kádból, mint akit kicseréltek. 

Objektum doboz

Virágfürdőt mi is készíthetünk magunknak otthon, ehhez néhány cseppre van szükség a kedvenc, organikus illóolajainkból, valamint virágszirmokra. Nem baj, ha nem tudunk megtölteni egy egész kádat, a hangulathoz és az illathoz kevesebb szirom is elég.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: