Egyéb kategória

Megszületett Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeke

Pénteken jött világra Csobot Adél és Istene Bence második kisfia, aki első gyermekükhöz hasonlóan különleges nevet kapott.

vous - 2018.08.13.
Megszületett Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeke

A boldog apa közösségi oldalain osztotta meg az örömhírt a világgal: „ÁDIN ON BOARD. Nagyon vártunk már kisfiam!!! Hála Istennek egészséges a kis kukac és édes mint az apja Anyuci pedig most is egy hős volt, köszönöm Neked szerelmem” – írta a facebookon.
Csobot Adél így üdvözölte a kis jövevényt Instagram oldalán: „A mi csodálatos második kisfiúnk, Ádin megérkezett eme világra! Isten hozott téged édes kisfiam! Büszkén jelentem: 4 tagú család lettünk!!! Waaa!!!”

Objektum doboz

A gyermek pénteken született, és a család vasárnap már haza is mehetett a kórházból. A szülőszobán a büszke apuka is jelen volt, aki egyébként mostanában külföldön dolgozik, a német X-faktor műsorvezetőjeként. Második kisfiuknak első gyermekükéhöz, az immár kétéves Natanéhoz hasonlóan különleges nevet adtak. Ádin héber eredetű, bibliai név, mely azt jelenti, finom és kedves. 
 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.