Egyéb kategória

Idén talált rájuk a szerelem

2018 sokaknak hozott új kapcsolatot, és a híreségek között is akadtak, akik idén találták meg a párjukat. Lássuk, kik lettek szerelmesek idén.

vous - 2018.08.09.
Idén talált rájuk a szerelem

Ariana Grande és Pete Davidson

A People magazin még májusban tudósított arról, hogy az énekesnő és a színész randizgatnak. Davidson a Billboard Music Awardson segédkezett Ariana Grandénak, és miután az előadás lement, a backstage-ben megölelte, és aztán már nem is eresztette el, így átölelve töltötték az estét a barátaikkal, és Grande egészen elvarázsoltnak tűnt. A pár néhány hét múlva el is jegyezte egymást.

Objektum doboz

Priyanka Chopra és Nick Jonas

Priyanka Chopra és Nick Jonas szintén nem halogatták sokáig az eljegyzést, még a nagy korkülönbség sem tartotta vissza őket attól, hogy elköteleződjenek egymás mellett. Először az Emlékezet napján látták őket együtt, és azóta elválaszthatatlanok. Chopra és Jonas már 2017-ben együtt jelentek meg a Met Gálán, de a szálakat csak idén fűzték szorosabbra a hírek szerint.  

Objektum doboz

Robert Pattinson és Suki Waterhouse

Robert Pattinson életébe új barátnő lépett a modell, Suki Waterhouse személyében. A párt július 29-én szúrták ki Londonban, ahol a Mamma Mia! éjszakai vetítésén vettek részt, mielőtt továbbindultak bulizni Notting Hillbe.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek