Egyéb kategória

Bakancslista augusztusra – 5 program, amit mindenképpen iktass be!

Úgy érzed, még el sem kezdődött a nyár, de a közösségi oldalak már utószezonra szóló hirdetésekkel bombáznak? Azoknak, akik a hűvös irodák csöndjében csak most kaptak észbe, van egy jó hírünk: még semmi sincs veszve! Epres Panni kihagyhatatlan, de könnyen megvalósítható programtippjeivel az elfoglaltak is belekóstolhatnak a hamisítatlan nyári édes életbe!

vous - 2018.08.08.
Bakancslista augusztusra – 5 program, amit mindenképpen iktass be!

1. Csobbanás egy hazai tóban

„Mi óriási Balaton-rajongók vagyunk, ha tehetjük, minden nyáron a parton lógatjuk a lábunkat. Imádunk úszni, jókat enni. A balatoni mártózás akár egy napra is jó választás, de Budapestről Velencei-tó tényleg csak egy ugrásnyira van, ráadásul a kutyánkat sem kell otthon hagynunk.”

2. Kerti grillezés a barátokkal

„Lelkes vendéglátóként minden évben alig várom, hogy beköszöntsön a jó idő, és a szabadban sütögethessünk a családdal és a barátainkkal. Igyekszünk minél több időt együtt tölteni, sütni-főzni, nagyon kedveljük az olasz ízeket, az olasz konyhát.”

3. Futás kora reggel

„Nálunk a kánikula nem lehet kifogás a lustaságra! Persze vízisportok elkötelezettjeiként nem nehéz elviselni a hőséget – gondolhatnánk –, de én például nem szívesen mondanék le a futásról sem. Néhány kilométer korán reggel elképesztően felfrissít és kikapcsol.”

4. Hullócsillag-vadászat

„A legtöbben éjjel-nappal lesütött szemmel sietünk a dolgunkra, pedig izgalmas dolog néha az égre is néznünk! Ha a holdfogyatkozásról a felhős idő miatt le is maradtunk, egy „átlagos” nyárestén is fantasztikus látványban lehet részünk.

Vonuljunk ki egy pokróccal a város szélére, és figyeljük az égboltot – hátha még egy kívánságunk is valóra válik.”

5. Szabadtéri mozizás

„Szerintem megismételhetetlen hangulata van a szabadtéri filmvetítéseknek: az olasz kultúra szerelmeseinek kötelezőek a Fellini Kultúrbisztró Aperol moziestjei, ahol szerdánként csíkos napágyakba süppedve, egy pohár Aperol Spritz-cel a kezünkben olasz alkotásokat nézhetünk.”

Ajánlott cikkek