Egyéb kategória

5 szuper érdekesség az Agymenők című sorozatról!

Az Agymenők hosszú évek óta az egyik legsikeresebb amerikai sorozatnak számít világszerte. Íme néhány menő érdekesség a népszerű szitkomról, amikről talán eddig nem tudtunk!

vous - 2018.08.09.
5 szuper érdekesség az Agymenők című sorozatról!

Bárki jelentkezhet a közönség soraiba, ha elmúlt 18 éves

Mindazoknak, akik elmúltak 18 évesek, és Los Angeles közelében élnek, van egy szuper hírünk, ugyanis adott a lehetőség arra, hogy a közönség soraiból követhessék végig a sorozat következő epizódját, még jóval azelőtt, hogy az képernyőre kerülne!

Objektum doboz

Penny és Leonard egymás teljes ellentétei

Nem véletlenül formálták meg úgy ezt a két karaktert, hogy azok egymás szöges ellentétei legyen. Penny a kissé butácska, bulizós lány, Leornard pedig az okos, visszafogott kocka. Ezen kívül Penny az egyetlen lány, aki nem visel szemüveget, míg Leonard az egyetlen fiú, aki igen. A készítők ezzel azt az üzenetet szeretnék közvetíteni, hogy az ellentétek igen is vonzzák egymást.

Nem tudjuk Penny vezetéknevét

Gondoljuk csak végig! Egyetlen egyszer sem esett szó Penny családnevéről a 11 évad során! Az alkotók úgy gondolják, hogy ez már így is marad, hiszen túl sok idő telt el úgy, hogy erről nem tudtunk semmit, így mostanra ez már nem számít…

73-as szám

Sheldon karaktere a sorozat 73. Epizódjában (4. évad, 10. epizód) vallotta ezt be, ráadásul, az őt játszó színész Jim Parsons 1973-ban született. Sheldon az említett epizódban a következőket mondta a számról:

“A legjobb szám a 73. A 73 a 21. prímszám, tükörképe a 37. A 12., aminek a tükörképe a 21 egy szorzás eredménye, a hétszer háromé.”

Igazi fizikus a stábban

A sorozatban rengeteg egyenlet és fizikai, matematikai kifejezés van, amik mind valódiak és helyesek! Mindezeket David Saltzberg fizikus szokta jóváhagyni!

Ajánlott cikkek