Egyéb kategória

Justin Timberlake legújabb projektje igazán izgalmasnak ígérkezik

A FOX csatorna rábólintott Justin Timberlake legújabb ötletére, amely talán sokakat meg fog lepni, ugyanis nem zenéről, vagy egy új filmről van szó…

vous - 2018.08.07.
Justin Timberlake legújabb projektje igazán izgalmasnak ígérkezik

A legújabb hírek szerint Justin executive producere lesz egy igazán izgalmas és új vetélkedőnek, aminek a végén akár dollármilliókkal is gazdagodhatnak a versenyzők. A játék neve Spin the wheel lesz, amelynek középpontjában nem meglepő módon egy gigantikus méretű kerék lesz.

Objektum doboz

A játékosoknak különböző kérdésekre kell majd válaszolniuk, így a kerék cikkelyeiben egyre több pénz fog felhalmozódni. Rossz válasz esetén azonban a játékos könnyedén elveszítheti az összes addigi nyereményét. Rob Wade a következőket nyilatkozta az induló műsorral kapcsolatban:

“Dax személyében (Dax Shepard) van egy borzasztó vicces és karizmatikus házigazdánk, egy fantasztikus producerünk, Andrew (Andrew Glassman), egy őrülten kreatív világsztárunk, Justin, és a televíziós történetének egy legnagyobb nyeremény lehetősége."

Majd hozzátette:

“Alig várjuk, hogy megpörgessük a Kereket!”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: