Egyéb kategória

Beyoncé őszintén: az életéről, a testéről és a sikereiről

Beigazolódtak a pletykák: valóban Beyoncé lesz a Vogue szeptemberi számának címlapján. Ez a kitüntetett szerep azért is fontos, mert a szezon első címlapján szerepelni különösen nagy dolog. Ráadásul olyan őszinte interjút közöl vele a lap, amilyet talán még soha, senki nem készített az énekesnővel.

vous - 2018.08.06.
Beyoncé őszintén: az életéről, a testéről és a sikereiről

Az énekesnő a vele készült interjúban többek között a terhességéről is beszél: az első gyermeke megszületése után úgy érezte, túl nagy a társadalmi nyomás és az elvárás felé, hogy tökéletes külseje legyen. Mint mondta, három hónap alatt megszabadult a feleslegtől – ami visszatekintve “nagy őrültség volt”, belátja, hogy nem kellett volna engednie a nyomásnak – túl hamar tért vissza a munkába. Az ikrek születése után azonban már más volt a helyzet: hagyott magának időt a szülés utáni regenerálódásra. A természetességre törekedett, leszedetett magáról mindent, ami mű volt (például hajhosszabbítás) és alig használt sminket. Elmondta, hogy a mai napig van rajta felesleg: a karján, a combján, a hasán – de nem akar megszabadulni ettől a feleslegtől, mert ez az igaz, az a valóság. Nem hanyagolja el magát, de már nem ez a legfontosabb az életében.

Objektum doboz

Kendőzetlenül a kamera előtt

A 23 éves Tyler Mitchell fényképész készítette el a címlapra és a magazinba kerülő felvételeket. Beyoncé azt mesélte, hogy amikor 21 évvel megkezdte a karrierjét, még nagyon nehezen lehetett sötétebb bőrszínnel a magazin címlapjára kerülni. Egy afro-amerikai származású előadó a Vogue olyan fontos lapszámának a borítóján, mint a szeptemberi szám, az elképzelhetetlen volt akkoriban. Nagyon szerencsének hiszi magát emiatt, hogy olyasmire van lehetősége, amiről a szakmából rengetegen csak álmodoznak, ráadásul mindezt a tehetéségnek és a sikereinek köszönheti. Fontos számára, hogy megmutathatja a fiataloknak, hogy ha elég kitartúak és szívből csinálják, akkor elérhetik az álmaikat. Szeretné, ha az ő munkája révén másoknak is kinyíljanak azok az ajtók, amik most esetleg elképzelhetetlennek tűnnek – magyarázta Beyoncé többek között ezt is az interjúban.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.