Egyéb kategória

Rihanna megmutatta, hogy milyen a teste a valóságban – nem szégyelli, hogy nincs álomalakja

Eltérnek a vélemények Rihannáról, illetve az ő szerepléséről a nyilvánosság előtt. Bármit is gondoljunk az énekesnőről, azt az egyet mindenképpen tisztelni lehet benne, hogy nem fél megmutatni a valódi önmagát - már ami a külsejét illeti. Láthattuk már szőrös lábbal, és hurkákkal a hasán - most ismét egy olyan fotót posztolt, amin megmutatta, hogy milyen is a teste valójában - és nem szégyelli attól, hogy nincs álomalakja.

vous - 2018.08.03.
Rihanna megmutatta, hogy milyen a teste a valóságban – nem szégyelli, hogy nincs álomalakja

Rihanna már több interjúban is hangsúlyozta, hogy őt nem különsebben foglalkoztatja, hogy nincs olyan álomalakja, amiről mindenki álmodik, sőt! Elfogadta önmagát úgy, ahogy van, és ezt büszkén fel is vállalja. Egy interjúban egyszer azt nyilatkozta, hogy persze nem szeretné teljesen elengedni magát, szeretne újra edzőteremben járni, hogy a csípője kerek legyen és a combjai feszesek, de szemmel láthatóan ő nem az a fajta, aki képtelen diétákkal sanyargatná magát, hogy olyan legyen, milyennek mások szeretnék őt látni, amilyennek az elvárások szerint lennie kellene.

Legutóbb fehérneműfotózáson vett részt egy magazin számára. Ekkor azt mondta, hogy tisztában van azzal, hogy nem úgy néz ki, mint a fehérneműmodellek, de abban biztos, hogy szép és vonzó ezekben a csipkés darabokban.

Nektek mi a véleményetek?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek