Egyéb kategória

Kate McKinnon magyarul rappelt Jimmy Fallon talkshowjában!

A kétszeres Emmy-díjas színésznő Jimmy Fallon műsorában csillogtatta meg magyartudását, nem is akárhogyan… A mi állunk leesett, és a tiétek?

vous - 2018.08.03.
Kate McKinnon magyarul rappelt Jimmy Fallon talkshowjában!

A színésznő kis hazánkban forgatta nem is olyan régen Mila Kunis társaságában, A kém, aki dobott engem című filmet, ennek kapcsán került szóba a showműsorban Magyarország, és Kate élményei. 

“Az egész filmet Budapesten, Magyarországon forgattuk. Nagyon sok csodás barátra tettem szert, Linda, Erik, Csilla, Vera, sziasztok! Nagyon szeretlek titeket, mindennap hiányztok!”

Objektum doboz

Kate szerint a magyar nyelv elképesztően nehéz, ő három hónap szorgos tanulás után jött rá, hogy ezek után sem tud egy étteremben magyarul rendelni. A rap, amit Kate előadott a műsorban, Erik nevű sofőrjének köszönheti, hiszen ő tanította meg a világsztárt az Animal Cannibals soraira.

“Szeretném megmutatni Erik barátomnak, hogy az erőfeszítése nem volt teljesen hiábabaló!"

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!