Egyéb kategória

Rihanna bevállalta a szemöldököt, ami senkinek sem áll jól

A héten kijött a brit Vogue szeptemberi számának borítója, melyen Rihanna szerepel virágkoszorúval és a 20. század elejének divatját idéző szemöldökkel.

vous - 2018.08.02.
Rihanna bevállalta a szemöldököt, ami senkinek sem áll jól

Rihanna előző Vogue-címplapja a természetesség jegyében készült, ez a mostani fotó bizonyos szempontból pont az ellenkezőjét tükrözi. Mielőtt bárki is sietne kipróbálni ezt a kissé divatjamúlt szemöldököt, sietve oszlatjuk el a félreértéseket: csak a smink és a photoshop segített Rihanna szemöldökének átalakításában, nem pedig a csipesz.

Objektum doboz

Csak óvatosan a szemöldökszedéssel!

A szemöldökvékonyítással egyébként sem árt az óvatosság, mert a túlszedésnek messzeható következményei lehetnek. A rendszeres tépkedés hatására károsodnak a szőrtüszők, és ha valamelyik végzetes balesetet szenved, nem növeszt több szálat. Persze, ennek külön örülhetünk, ha épp a szemöldök ívéből kilógó, felesleges szálakról van szó. De akkor már nem annyira, ha ezek stratégiailag fontos szerepet töltenek be a szemöldök vonalában, és óvatlan kísérletezéseink hatására tűntek el.

Objektum doboz

Mit tehetünk, ha túlszedtük?

Persze, egy véletlen balesettől még nem dől össze a világ, ezért ne ijedjünk meg, ha túlszedtük az ívet. Várjuk meg, míg rendesen visszanőnek a szálak. A szemöldök kábé 3-4 hónap alatt teljesen kicserélődik, szóval előbb-utóbb helyreáll a rend az arcunkon. Segítségül hívhatjuk még az argánolajat, mely hatékony módja lehet a növekedés gyorsításának.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.