Egyéb kategória

Beckham nem örült lánya hajvágásának, de szerinte szebb lett mint valaha

Vonakodva ment bele a világhírű futballsztár, hogy a lánya vágasson a hajából. Most, hogy megtörtént, a világsztár szerint a lánya, ha lehet, még szebb lett, mint előtte volt. Mutatjuk is a fotót a nem mindennapi apa-lánya programról, íme!

vous - 2018.08.01.
Beckham nem örült lánya hajvágásának, de szerinte szebb lett mint valaha

Úgy tűnik, Harper Beckham a szemünk előtt nő fel – nemrég még a szülinapját ünnepelték, most pedig fodrásznál járt a kislány. Ahogyan minden apát, úgy David Beckhamet is megviselheti, hogy lánya egyre idősebb lesz, egyre inkább érdeklik az olyan dolgok, amik a nagylányokat, felnőtteket. Ilyen volt a fodrászhoz látogatás is: a focista nemigen örült az ötletnek, miszerint vágjanak Harper hajából, de persze belement, ha már a lánya ezt szerette volna. És mi lett a végeredmény? Beckham posztolt egy képet, miszerint nagyon boldognak érzi magát. Nem hitte, hogy a kislánya még gyönyörűbb is lehet, mint addig volt, de a hajvágás után ez bebizonyosodott, mert a lánya – ha lehetséges – még szebb mint valaha.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.