Egyéb kategória

Hősiesen küzd életéért a két arccal született baba

Gilang Andika az indonéziai Batam városában született, két arccal. Rengetegen drukkolnak azért, hogy életben maradjon.

vous - 2018.07.29.
Hősiesen küzd életéért a két arccal született baba

A csöppség egy rejtélyes méhen belüli szövődmény miatt ikertestvére arcával érkezett a világra. A komplikációt az adja, hogy csak egy feje van, viszont abban két agy van, két arccal, így óriási terhelés alatt áll szervezete. Enni magától nem tud, csövön keresztül táplálják, az orvosok szerint nem élhet sokáig így, ugyanakkor az operáció is súlyos kockázattal jár.

Indonéziában rengetegen követik a kis Gilang történetét, és sokan bíznak abban, hogy csoda történik: a kicsi már így is példátlan erővel és türelmemel viseli nehéz helyzetét.

Objektum doboz

Címkék: #ikerpár
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.