Egyéb kategória

Ennek a 3 csillagjegynek a legalacsonyabb az önbizalma

Bár az önbizalmunk sok mindentől függ, horoszkópunk mégis képes meghatározni, ki mennyire magabiztos. A következő csillagjegyeknek szükségük lenne egy kis biztatásra, hiszen sokszor érzik, hogy önbizalmuk nagyon alacsony szinten mozog…

vous - 2018.07.29.
Ennek a 3 csillagjegynek a legalacsonyabb az önbizalma

Rák

A Rákok folyamatosan elbizonytalanodnak saját magukkal kapcsolatban, ráadásul sokkal érzékenyebbek, mint a többi jegy szülöttei. Sok időt szeretnek egyedül tölteni, ám ilyenkor sokszor önmarcangolásba kezdenek, és nem fordulnak a problémáikkal barátaikhoz, családtagjaikhoz. Mivel igazi művészlelkekről van szó, nehéz őket kezelni, így nem tehetünk mást, mint hogy elfogadjuk őket olyannak, amilyenek, és próbáljuk megerősíteni lelküket és önbizalmukat.

Nézzétek meg melyik a két másik csillagjegy.

600

8 nyúlfarknyi önbizalomerősítő tipp – próbáljátok ki sorban mindegyiket!

Én sem vagyok oda a konyhapszichológiáért, de az ember tapasztal ezt-azt az évek során. Szerintem pszichológushoz menni, terápiával előre lépni, fejlődni nem hülyeség – olyannyira, hogy egy ideje tervezem a sajátomat is. Nemrég olvastam néhány kedves tippet a kedvenc német nyelvű printmagazinomban. Úgy gondoltam, megosztom veletek az általam felturbózott verziót – ugyanis ezek közül néhányat már kipróbáltam, és bevált.

Olvassátok el ezt a cikket is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.