Egyéb kategória

Kiderült a titok: ezeket szeretik a férfiak a női öltözködésben

Egy amerikai magazin munkatársai két tucat férfit kérdeztek arról, mik a gyengéik, ha női öltözékekről van szó. Vajon érdemes órákat töltenünk a gardróbban egy-egy randi előtt? Minden férfi szereti a sokat mutató ruhákat? És vajon teljesen bolondnak nézik a férfiak azokat a nőket, akik a legújabb trendet követik? Meglepő válaszok születtek.

vous - 2018.07.27.
Kiderült a titok: ezeket szeretik a férfiak a női öltözködésben

A férfiak imádják a kánikularuhákat

Szinte minden megkérdezett férfi azt mondta: nagyon tetszenek neki az egyszerűen nőies, kánikulában is viselhető darabok. Íme néhány a válaszok közül:

  • „Amikor a menyasszonyom megjelenik egy ilyen ruhában, minden alkalommal leesik az állam. Egyszerű és nagyon aranyos. Egyáltalán nem kell minden energiáját és idejét arra fordítania, hogy jól nézzen ki. Az egyszerűségnek van egy titokzatos varázsa.”
  • „Hogy őszinte legyek, imádom! Biztos van sok srác, aki a sortokért van oda, de be kell valljam, szerintem a kánikularuhánál nincs vonzóbb!”
  • „Nekem a személyes kedvencem, amikor a nők a legjobb „vasárnapi” kánikularuhájukat viselik. Egy kis kardigánnal még csábítóbb. Aranyos, nőies és klasszikus.”
  • „Hát persze, egy klasszikus strandruha imádni való. Én az egyszínű változatokat szeretem. Egyszerű, mégis teljesen megőrjít…”

Olvassátok tovább a cikket ITT!

Forrás:
Unsplash.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.