Egyéb kategória

A Trónok harca sztárja különleges tetoválást varratott magára!

A rajongók elképesztő lelkesedéssel fogadták Maisie Williams legújabb tetoválását, nem véletlenül, hiszen az új szerzemény a sorozatban alakított karakteréhez kötődik…

vous - 2018.07.27.
A Trónok harca sztárja különleges tetoválást varratott magára!

Maisie alig egy évvel ezelőtt vállalt először tetoválást, amit Trónok harca beli testvérével, Sopie Turnerrel közösen terveztek és valósítottak meg. Az akkori tetoválás azt a dátumot tartalmazta, amikor megkapták szerepeiket az HBO sikersorozatában. 

Objektum doboz

A legújabb varratról Williams instasztoriján keresztül számolt be, a rajongók pedig azonnal megőrültek, hiszen ezúttal is a sorozathoz kötődik a tetoválás, ráadásul kifejezetten a sorozatban játszott karakteréhez, Arya Starkhoz. A felirat nem más, mint “No One”, azaz “senki”, aki pedig nézi a sorozatot, pontosan tudja, hogy ez a szó igen jelentős tartalommal bír az általa játszott karakter életében.

Érdekesség, hogy barátnője és egyben sorozatbeli kolléganője, Sophie Turner szintén bevállalt egy újabb a sorozathoz kötkedő emblémát, ami nem más, mint a Stark-ház logója, és egyik híres mondata, “A falka túléli”.

Ajánlott cikkek