Egyéb kategória

Nyári trükkök nemcsak strandra

Nézzétek meg milyen egyszerű és ötletes kis praktikákra van csak szükség, hogy még kreatívabb teljen a kerti partikon töltött idő.

vous - 2018.07.22.
Nyári trükkök nemcsak strandra

Arról már korábban is olvashattatok nálunk, hogy hogyan védjétek meg értékeiteket a strandon. Most láthatjátok például, hogy mi mindenre jó egy üres naptejes flakon, vagy egy visszazárható műanyag zacsi.

Aloeverás jégkocka

Próbáltátok már leégésre az aloeverás jégkockát? Hát most itt az ideje! Nem is kell más hozzá csak egy jégkockatartó, amibe aloevarát vagy aloeverás zselét töltötök és ha megfagyott, kész is a hűsítő jeges krém a napégette bőrre.

Újrafelhasználás

Az üres műanyagpalackokat újrafelhasználhatjátok strandtáskaként, kerti locsolóként, és arra is, hogy a ventillátorotok még hűvösebb levegőt fújjon rátok.

Jeges lufik

A nyári partik színes kellékei lehetnek az italokat hűsítő jeges lufik. Ehhez nem kell más, mint hogy a lufikba vizet töltsetek, tegyétek őket a mélyhűtőbe. Miután megfagytak, egy nagy tálba közéjük helyezhetitek a grillparti frissítőit.

Színes buborékok

Két zsinórral összekötött evőpálcika, és négy bögre vízben feloldott egy bögrényi mosogatószer és egy bögrényi glicerin segítségével, csodás óriásbuborékokkal kápráztathatjátok el barátaitokat.

Objektum doboz

Címkék: #diy #strand #trükkök
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!