Egyéb kategória

Együtt pózolt Madonna mind a 6 gyermekével – nézzétek, milyen nagyra nőttek!

Nemrég Malawiba látogatott a világhírű énekesnő - annak az örökbefogadó központnak a rendezvényén vett részt, amelyik neki is segített annak idején. Az intézményt a lányáról nevezték el. A Mercy James Center évrofdulójának ünnepségén vett részt Madonna és a 6 gyermeke, és szívesen pózoltak együtt a kamreák előtt. Nézzétek, milyen nagyra nőttek! 

vous - 2018.07.17.
Együtt pózolt Madonna mind a 6 gyermekével – nézzétek, milyen nagyra nőttek!

A nemeztközi szupersztár, aki 4 gyermeket is örökbefogadott a malawi intézményből, illetve egy fiúnak és egy lánynak adott életet, büszkén látogatott el a Mercy James Center ünnepségére – a központot egyébként az egyik örökbefogadott lányáról nevezték el.

Objektum doboz

Az 59 éves énekesnő jelenleg a 14. stúdióalbumán dolgozik. Szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében, és büszkén posztolta Instagramján azt a képet, amelyiken mind a 6 gyerekével együtt pózol. Mercy James egyébként fekete-fehér mintás nyári ruhában látható a fotón.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.