Egyéb kategória

Extrém sportok a vízen? Már itthon is lehetséges

Az úszás, napozás, vízibiciklizés mellett ma már sokkal menőbb vízi sportokat is kipróbálhattok a strandon. Az extrém sportok nyáron a vízen is hódítanak.

vous - 2018.07.15.
Extrém sportok a vízen? Már itthon is lehetséges

Flyboard

Ezzel az extrém vízi sporteszközzel a víz felett repülhetsz, vagy úgy úszhatsz a víz alatt, mint egy delfin. A Flyboard technikája könnyedén elsajátítható, és általa több méterrel a víz felett mozoghattok egy jetski meghajtású vízsugár tetején. A víz alá merülve pedig kipróbálhatjátok, hogy úsznak a delfinek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Jetski

A jetski már nemcsak a tengerparton érhető el, a hazai vizeken is kipróbálhatjátok, milyen a filmekben is látott sporteszközön száguldozni, és szelni a hullámokat.

Objektum doboz

Objektum doboz

SUP

A Stand Up Paddle, vagy magyarul állva evezés a szörfözés egy új generációja. A SUP deszkán állva evezhettek a vízen, és ha ez már jól megy, kipróbálhatjátok az állószörfön a jógát vagy a kardiót is.

Objektum doboz

Objektum doboz

sup

Utoljára forgalmi vizsgán remegett így a lábam – Kipróbáltuk a SUP-ot

„Nem próbáljuk ki a SUP-ot?” – kérdezte pár napja fotósunk, Zsófi, mi pedig hevesen bólogattunk: de, hogyne! A következő másodpercben már gugliztam is, jóra gondolok-e. Ez most tényleg az, amit sejtek? Tényleg a Dunán fogunk egy szörfdeszkán állva vagánykodni? Tényleg >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.