Egyéb kategória

Extrém sportok a vízen? Már itthon is lehetséges

Az úszás, napozás, vízibiciklizés mellett ma már sokkal menőbb vízi sportokat is kipróbálhattok a strandon. Az extrém sportok nyáron a vízen is hódítanak.

vous - 2018.07.15.
Extrém sportok a vízen? Már itthon is lehetséges

Flyboard

Ezzel az extrém vízi sporteszközzel a víz felett repülhetsz, vagy úgy úszhatsz a víz alatt, mint egy delfin. A Flyboard technikája könnyedén elsajátítható, és általa több méterrel a víz felett mozoghattok egy jetski meghajtású vízsugár tetején. A víz alá merülve pedig kipróbálhatjátok, hogy úsznak a delfinek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Jetski

A jetski már nemcsak a tengerparton érhető el, a hazai vizeken is kipróbálhatjátok, milyen a filmekben is látott sporteszközön száguldozni, és szelni a hullámokat.

Objektum doboz

Objektum doboz

SUP

A Stand Up Paddle, vagy magyarul állva evezés a szörfözés egy új generációja. A SUP deszkán állva evezhettek a vízen, és ha ez már jól megy, kipróbálhatjátok az állószörfön a jógát vagy a kardiót is.

Objektum doboz

Objektum doboz

sup

Utoljára forgalmi vizsgán remegett így a lábam – Kipróbáltuk a SUP-ot

„Nem próbáljuk ki a SUP-ot?” – kérdezte pár napja fotósunk, Zsófi, mi pedig hevesen bólogattunk: de, hogyne! A következő másodpercben már gugliztam is, jóra gondolok-e. Ez most tényleg az, amit sejtek? Tényleg a Dunán fogunk egy szörfdeszkán állva vagánykodni? Tényleg >>>

Ajánlott cikkek