Egyéb kategória

Szájvizet a hónaljba? Igen!

A szájvíz antibakteriális összetevőket tartalmaz, megöli a baktériumokat. Ezért a hatásért használhatjuk hónaljban is, így fertőtleníthetjük azt.

vous - 2018.07.12.
Szájvizet a hónaljba? Igen!

Ki gondolná, hogy a szájvíz mi mindenre jó azon kívül, amire alkották! Pedig antibakteriális hatása miatt nem csak a száj öblögetésére használhatjuk. Ha például a lábunkat áztatjuk szájvizes vízbe rendszeresen, megszabadulhatunk a gombás fertőzéstől. Ugyanezt megtehetjük a kezünkkel is, ha éppen nincs kéznél fertőtlenítő.

De dörzsölhetjük a hónaljunkba is, így fertőtleníthetjük azt az izzadás okozta problémáktól. Ráadásul ha szájvizes vattával bedörzsöltük a hónaljunkat, az izzadás is később fog jelentkezni. Próbáljuk ki bátran!

A szájvízről a tudnivalókat olvassátok el ITT!
 

Forrás:
Unsplash
kérdőjel

Mindent tudtok a hónalj megfelelő ápolásáról? Most kiderül!

A hajápolás témakörét a legtöbb nő kívülről fújja: tudjuk, hogyan ápoljuk, hogy szép, dús, fényes, egészséges hajkoronánk legyen. Tudjuk, mikor, hogyan és mivel mossuk. Tudjuk, milyen gyakran, milyen balzsammal ápoljuk és tudjuk, hogyan, milyen hőfokon, mivel szárítsuk, ha jót akarunk a tincseinknek. De mi a helyzet a hónaljunkkal? Ti mindent tudtok a hónaljápolásról? Ha nem, itt az ideje – ez ugyanis legalább annyira fontos, mint a hajunk, a bőrünk, vagy a körmünk egészsége! 

Olvassátok el a cikket ITT!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!