Egyéb kategória

Cuki pillanat! A kis Sarolta hercegnő beszólt a fotósoknak!

Egy hercegi keresztelő nagy esemény, nem csoda, hogy 48 órával a ceremónia után még mindig érkeznek hírek Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb csemetéjének nagy napjáról. Most épp a nővére miatt.

vous - 2018.07.11.
Cuki pillanat! A kis Sarolta hercegnő beszólt a fotósoknak!

A kis Sarolta még csak hároméves, de már most rendkívül magabiztos, és abszolút feltalálja magát a különböző helyzetekben. A brit The Sun most nyilvánosságra hozott egy cuki felvételt, amelyen az ifjú hercegnő jelzi a fotósok felé, hogy ők bizony nem jönnek, nincsenek meghívva ugyanis a családi eseményre, ami a keresztelőt követte:

„You’re not coming”,

vagyis „ti nem jöttök”-, mondja,  majd édesapja kezét fogva tovább ballag. Vilmos és Katalin csak egy oldalpillantással reagálta le az ifjú hölgy bárdolatlan közlékenységét, de a fotósok hada egy jót nevetett a reakción.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.