Egyéb kategória

Köszönjük, Candice! A szupermodell a tengerparton mutatta meg szülés utáni alakját

Ahhoz hozzá vagyunk szokva, hogy a Victoria's Secret modellek mind a génlottó nyertesei: smink nélkül, nyúzottan is gyönyörűek, őszinte fotóikon is meseszépek, állandóan karcsúak, mint a gazellák, és képesek szülés után néhány héttel bombaformában a kifutóra állni. Szerencsére azonban vannak olyan pillanataik is, amely közelebb hozza őket az átlagemberekhez. Legutóbb Candice Swanepoel szupermodell volt az, aki a szülés utáni alakját bevállalta a tengerparton.

vous - 2018.07.11.
Köszönjük, Candice! A szupermodell a tengerparton mutatta meg szülés utáni alakját

Nekünk ez teljesen normális, neki viszont komoly vállalás.

Candice Swanepoelt ugyanis a legtöbb esetben így ismerjük:

Objektum doboz

Vagy így:

Objektum doboz

És így:

Objektum doboz

Alig három héttel ezelőtt világra hozta második gyermekét, egy kisfiút, akit Arielnek neveztek el. Candice az otthonszülést választotta. A szupermodell kisfiával, a 20 hónapos Anacával játszott a tengerparton, amikor a lesifotósok lencsevégre kapták őket.

Objektum doboz

Objektum doboz

A szupermodell egyébként nagyon szerette a terhességét – annak minden nehézségével együtt.

sellei lilla szerzofoto

Ötletek lánybúcsúra, aminek a terhes kismamák, a kétgyerekes anyukák és a fiatalok is örülnek

Ha unjátok a vetkőzős fiúkkal tarkított és sok-sok alkohollal meglocsolt sematikus lánybúcsúkat, akkor ideje ellátogatni egy workshopra a barátnőitekkel!

Séllei Lilla korábbi cikkét ide kattintva >>> olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.