Egyéb kategória

Hallottatok már az ikerláng szerelemről? Nem? Itt az ideje!

Az ikerláng szerelem lelketek másik felének megtalálásában teljesedik ki. Éreztétek már úgy egy első találkozáskor, hogy megtaláltátok a másik feleteket, mintha a másikat ezer éve ismernétek, mintha hirtelen a helyére kerülne minden? Akkor lehet, hogy megtaláltátok az ikerláng szerelmeteket.

vous - 2018.07.08.
Hallottatok már az ikerláng szerelemről? Nem? Itt az ideje!

Ritka, hogy valaki rátaláljon lelke másik felére, az ikerlángjára, de aki ilyen szerelmet él át, annak harmonikus, boldog és különleges a párkapcsolata.

Az ikerláng szerelem megtalálásának egyik alapja, hogy szeressétek önmagatokat, hiszen csak ezután tudjátok szeretni a másik feleteket.

Éppen ezért kevés olyan ember van, aki a 20-as éveire már megtalálja örök társát. A személyiségetek és önmagatok elfogadása folyamatosan fejlődik, de ha eléritek azt a pontot, hogy harmóniában vagytok önmagatokkal, könnyebben találhat rátok az ikerláng szerelem.

Ez a fajta szerelem az égben köttetett, és a lelkekről szól.

Az ikerlelkek kiegészítik egymást, együtt fejlődnek, haladnak közös céljaik felé. Átérzik egymás örömét, bánatát, még ha távol is vannak egymástól, és a legnagyobb tömegben is megtalálják egymást belső hangjukat követve.

Love

Love
Forrás:
pexels-photo-289237
True love

True love
Forrás:
pexels-photo-70737
Love is in the air

Love is in the air
Forrás:
Photo by freestocks.org from Pexels
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.