Egyéb kategória

Ez a szín illik a születési hónapotokhoz

Kíváncsian bújjuk a horoszkópunkat – van, aki mindennap, mások csak havonta, évente. Alkalomadtán. De valahogy mindenkit érdekel, hogy mit írnak róla, a személyiségéről, a sorsáról a csillagok. Ugyanilyen játékos önismeretre hív a színasztrológia is: Michele Bernhardt asztrológus a születési hónapokhoz rendelte a különböző színeket.

vous - 2018.07.08.
Ez a szín illik a születési hónapotokhoz

A horoszkópot mindannyian másért olvassuk: szeretnénk egy kicsit többet megtudni önmagunkról, választ keresünk a miértekre és a hogyanokra. Michele Bernhardt asztrológus a bolygók és a csillagok állását, az asztrológiát kombinálta a számmisztikával, majd mindegyik csillagjegyhez hozzárendelt egy-egy színt a Pantone-skáláról. (Valójában az egyes születési dátumokhoz is rendelt színeket, de ahhoz, hogy megtudjuk a „saját színünket”, nem elég csak a születési év, hó és nap.)

Michele Bernhardt szerint a születési hónapokhoz tartozó színek útmutatóak lehetnek, segíthetnek abban, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk. És szerinte nem feltétlenül a saját születési hónapunkhoz rendelt színekre kell koncentrálni, hanem érdemes más hónapok színeit is szemügyre venni, mert lehet, hogy pont a Bika földhözragadtságára vagy a Skorpió erejére van szükségünk ahhoz, hogy harmóniára leljünk a hétköznapjainkban.

Nézzétek meg a hónapokhoz tartozó színeket ITT!

Forrás:
Unsplash

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.