Egyéb kategória

Chrissy Teigen már egy másik babát is szoptathat

A 32 éves Chrissy Teingennek nemrég született meg a kisfia, Miles Theodore, és ez úgy tűnik, alaposan felkavarta az addig megszokott rendet a családban.

vous - 2018.07.08.
Chrissy Teigen már egy másik babát is szoptathat

Miközben a modell 6 hetes újszülöttjét szoptatta, odament hozzá a kislánya, a kétéves Luna Simone, és ragaszkodott hozzá, hogy anyja az ő játékbabájának is adjon tejet. 
–    Mintha ikreim lettek volna – kommentálta az esetet a boldog anyuka, aki minden tőle telhetőt megtesz, hogy kielégítse gyermekei kívánságait és Luna se érezze magát háttérbe szorítva az új jövevény érkezése miatt.

Objektum doboz

Az instagramon napvilágot látott fotó láttán talán még Paris Hilton is kedvet kapott az anyasághoz, ugyanis a következő kommentet írta a képhez. „Annyira csodálatos anya vagy! Bébilázban égek”. Teigen bíztató válasza sem váratott sokáig magára: „Csodálatos leszel. Csináldcsináldcsináld.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.