Egyéb kategória

Chrissy Teigen már egy másik babát is szoptathat

A 32 éves Chrissy Teingennek nemrég született meg a kisfia, Miles Theodore, és ez úgy tűnik, alaposan felkavarta az addig megszokott rendet a családban.

vous - 2018.07.08.
Chrissy Teigen már egy másik babát is szoptathat

Miközben a modell 6 hetes újszülöttjét szoptatta, odament hozzá a kislánya, a kétéves Luna Simone, és ragaszkodott hozzá, hogy anyja az ő játékbabájának is adjon tejet. 
–    Mintha ikreim lettek volna – kommentálta az esetet a boldog anyuka, aki minden tőle telhetőt megtesz, hogy kielégítse gyermekei kívánságait és Luna se érezze magát háttérbe szorítva az új jövevény érkezése miatt.

Objektum doboz

Az instagramon napvilágot látott fotó láttán talán még Paris Hilton is kedvet kapott az anyasághoz, ugyanis a következő kommentet írta a képhez. „Annyira csodálatos anya vagy! Bébilázban égek”. Teigen bíztató válasza sem váratott sokáig magára: „Csodálatos leszel. Csináldcsináldcsináld.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.