Egyéb kategória

Társasjátékok, amiket felnőttként is imádni fogtok

A barátokkal együtt töltött nyaralás mindig izgalmas, de ha szeretnétek még jobban feldobni a közös estéket, mutatunk nektek néhány felnőtteknek szóló társasjátékot.

vous - 2021.06.04.
Társasjátékok, amiket felnőttként is imádni fogtok

Játszani felnőttként is jó buli, főleg ha barátokkal töltitek az időt, és megtaláljátok a társasághoz leginkább illő társasjátékot. A játékboltok és online áruházak évről évre egyre több felnőtteknek szóló társasjátékot dobnak a piacra. Persze lehetnek örök kedvencek, mint az Activity vagy a Twister, de összegyűjtöttünk nektek néhány izgalmas játékötletet.

A Ligretto egy pörgős kártyajáték, amelyhez a gyorsaságon túl a memóriátokra és taktikára is szükségetek lesz.

Objektum doboz

A Dixit egy kreatív társasjáték, amely akár a csapatépítéshez is tökéletes. A játékhoz használt kártyákon többértelmű, aprólékos és részletgazdag képeket láthattok, és az ábrákra asszociáló gondolataitokból kell megfejteniük csapattársaitoknak, melyik rajz tartozik eredeti tulajdonosához.

Objektum doboz

A Sztorikocka 9 különböző képeket ábrázoló dobókockát tartalmaz, melyekben a csapat tagjai egy kerek történetet szőnek. A sztori végkifejletének csak a fantáziátok szab határt.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.