Egyéb kategória

Az IKEA is betiltja az egyszer használatos műanyagokat

Egyre több ország és óriásvállalat áll ki a műanyagszennyezés ellen: a legújabb jelentkező az IKEA, amely szintén az egyszer használatos műanyagtermékeknek üzen hadat, ahogyan azt mostanában egyre több cég tette, sőt, még az Európai Unió is tervbe vette. Az IKEA határideje 2020, és az egyszer használatos műanyagmentesség mind a termékekre, mind az éttermekre vonatkozik.

vous - 2018.07.03.
Az IKEA is betiltja az egyszer használatos műanyagokat

A műanyagszennyezés szerencsére egyre szélesebb körben kap szerepet a környezetvédelem területén – nem csoda, hogy mostanában úgy tűnhet, minden nagyvállalat és szervezet hadat üzen az egyszer használatos műanyagoknak. Abszolút pozitívumként könyvelhető el, hogy a műanyagszennyezés elleni harc sokkal gyorsabban terjed, mint mondjuk a légszennyezettség visszafogása, hiszen egyszerűbb kézzel fogható feladatokat és projekteket létrehozni – elég, ha például egy vállalat nem használ több szívószálat.

Olvasd tovább a cikket ITT!

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: