Egyéb kategória

A legidegesítőbb Instagram felhasználók

Manapság az Instagram az életünk részévé vált, így a különböző felhasználókat már élesen el tudjuk egymástól különíteni. Mindenkit más szokások idegesítenek, azonban akad néhány “instázó”, akik kifejezetten irritálóak tudnak lenni a legtöbb embernek. Őket szedtük mi most egy csokorba.

vous - 2018.07.02.
A legidegesítőbb Instagram felhasználók

Tökéletes az életem!

Mindannyian ismerjük azokat az insta felhasználókat, akik azt mutatják a világ felé, hogy életük elképesztően szuper. A valóság valószínűleg nem így fest, ők mégis mindig csak életük fényesebb és csillogóbb mozzanatait osztják meg. A lényeg, hogy mindenki lássa milyen drága étterembe mennek és milyen márkás cuccaik vannak.

Forrás:
unsplash.com

100 hashtag nélkül nincs poszt!

Ők azok a felhasználók, akik szó szerint minden hashtaget felhasználnak, ami csak létezik. Mindezt a lájkok vadászata miatt teszik, hiszen ha nincs több száz lájk képükön, teljesen összetörnek! 

Az érthetetlen

Igazából azt sem tudjuk, hogy ők hogy néznek ki, hiszen soha nem töltenek fel magukról, vagy életükről képet. Ennek ellenére aktívak a negatív kommentelgetésekben, bárkinek képesek csípősen beszólni, hiszen arc néllkül mindenki bátrabb…

A szelfikirálynő

Talán ők azok a típusok, akik a legtöbb ember agyára mennek. Naponta 10 szelfit osztanak meg magukról, persze a legtöbb kép ugyanolyan, csupán néhány miliméteres elmozdulások vannak. Az erőfeszítésüket persze értékelnünk kell, hiszen a képek előtt akár hosszú órás készülődések húzódhatnak. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.