Egyéb kategória

Ez a 3 csillagjegy nagyon rosszul időzíti a dolgait

Az, hogy képesek vagyunk-e ráérezni a megfelelő időzítésre, rengeteg mindenen múlik – többek között azon is, hogy mi a csillagjegyünk, ugyanis ez a három asztrológiai jegy képtelen a megfelelő időben a megfelelő dolgot mondani és tenni. Vagyis ez a 3 csillagjegy nagyon rosszul időzíti a dolgait.

vous - 2018.06.24.
Ez a 3 csillagjegy nagyon rosszul időzíti a dolgait

Halak

A Halak a halogatás királya és királynője – soha nem lép időben, mert mindig mindent ötvenszer átgondol, és még akkor sem biztos, hogy megteszi azt, amire végül jutott. Ez azért van így, mert rettenetesen fél a tettei és mondatai következményeitől, ami pedig azzal jár, hogy inkább nem is tesz semmit, elhalasztva minden lehetőséget, ami adódik számára. Sokszor elfelejti, hogy a nem döntés is egyfajta döntés, és rengeteg mindent elszalaszt azért, mert képtelen dönteni.

Kos

A Kosok a Halak teljes ellentétei – nem várnak túl sokat a döntésekkel, mert annyira impulzívak, hogy képtelenek uralkodni az érzéseiken, és azonnal kiül az arcukra minden, amit gondolnak. Nem tudnak időzíteni, nem tudnak várni, és nem tudnak csendben maradni – ha valami kikívánkozik belőlük, akkor annak bizony ki is kell jönnie, mindegy, milyen áron. A Kosok önfejűségük és hirtelen indulataik miatt a legrosszabb időt választják általában mindenhez, ezért sok félreértésbe keverednek.

A cikket olvassátok tovább a ide kattintva >>> a Ridikül.hu oldalán.

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.