Egyéb kategória

Édes epres bundás kenyér, a kényeztető, de egyszerű reggeli

A bundás kenyér régi kedvenc, de általában sósan készül, a világ más tájain viszont inkább édesen szeretik, ami nem meglepő, mert mennyei finom, főleg ha meg is van töltve, például olvadós krémsajttal és friss eperrel...

vous - 2018.06.16.
Édes epres bundás kenyér, a kényeztető, de egyszerű reggeli

Pofonegyszerű, olyan finom, mint egy süti, pikk-pakk elkészül – az eper szezonjában mindenképpen érdemes legalább egyszer kipróbálni ezt az epres-krémsajtos töltött bundás kenyeret. Vaníliás, illatos, belül finoman megolvad a krémsajt, és kellemesen átitatja a kenyeret, míg kívül roppanósra pirul, miközben az egészet átjárja az eper csodás aromája.

Nagyon fontos, hogy az édes bundás kenyeret ne olajban, hanem mindig csak kevés olvasztott vajban süssük, így szépen tud pirolni, és nem szív be felesleges zsiradékot, a vajtól pedig nagyon finom illatos és lágy ízű lesz!

A recetet ITT olvashatjátok el.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!