Egyéb kategória

Kipróbálta az újságíró, milyen egy hétig óriásmellekkel élni

Helin Jung szabadúszó Los Angeles-i újságíró C kosaras mellei után úgy döntött, kipróbálja, milyen DD-s keblekkel élni. Nem plasztikai sebészhez fordult, hanem inkább Kylie Jenner trükkjét vetette be: push-up melltartó, csirkeszelet, tapasz, és persze egy kis smink a tökéletes árnyékoláshoz. Tapasztalatai magukért beszélnek.

vous - 2018.06.12.
Kipróbálta az újságíró, milyen egy hétig óriásmellekkel élni
Az eredeti és a tuningolt cicik

Az eredeti és a tuningolt cicik
Forrás:
http://helin-jung.squarespace.com/

1.    A nagy mellek TÉNYLEG vonzzák a férfitekintetet.

A méretes keblekre mindenki odafigyel, a férfiak az utcán gyakorlatilag megállás nélkül forogtak és meresztették a szemüket, miközben Helin magabiztosan masírozott az utcán. A szerző már korábban is megszokta, hogy folyamatosan ciccegnek és füttyögnek az ember lánya után az építőmunkások, de erre a reakcióra még ő sem számított:

gyakorlatilag percenként kapott visszajelzés, ami a nap végére eléggé elfárasztotta.

2.    A műmellek fájnak.

Bár vizuálisan igazán impozáns melleket sikerült a fenti módszerrel kreálni, a szerző senkinek sem javasolja a módszert, mivel igen kényelmetlen és fájdalmas procedúráról van szó. A háta a hét végére majd’ leszakadt például…

3.    Műcicik ide vagy oda, a barátja úgy szereti a melleit, ahogy vannak.

Szombat este egy esküvőre volt hivatalos a pár, de Helin nem mondta el a pasijának, hogy trükközött egy kicsit. Amikor a férfi először meglátta, elismerően vigyorgott, mikor azonban kiderült, hogy nem csupán egy ügyesen megválasztott melltartó okozta a változást, rögtön kijelentette: ha nagymellű lányt akart volna, azt is választ magának, az eredeti állapot sokkal közelebb áll a szívéhez.

4.    Megszokja az ember: nem egyszerű visszatérni a régi mérethez.

Korábban sosem okozott problémát Helinnek a mellmérete, a 24 órás kísérletet követően viszont kimondottan nehéz volt visszatérni az eredeti kosármérethez. „Egyszerűen megszoktam, hogy egy csomó idegen vágyának tárgya vagyok, és furcsa volt újra átlagosnak lenni” – mondta.

5.    Bárki lehet szexi, mellmérettől függetlenül.

A jó hír az, hogy az önbizalom aztán hamar visszatért: Helinben tudatosodott, hogy bármilyen kosármérettel lehet vonzó az ember, a lényeg az önbizalom… és persze a előnyös ruhák, amelyek kiemelik a szépséget.

mell

Mindent a mellekről

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.