Egyéb kategória

7 látható bizonyíték arra, hogy valaki igazán stílusos

A divat változik, a stílus örök. De vajon kit nevezünk stílusosnak? Mikor válik azzá valaki? Melyek a stílusosság ismérvei? A Brigitte magazin a stílusosság bizonyítékait gyűjtötte össze.
 

vous - 2018.06.11.
7 látható bizonyíték arra, hogy valaki igazán stílusos

1. A szekrényetekben vannak a klasszikus alapdarabok, és nem féltek használni őket

Az alapdarabokat ebben a korábbi cikkünkben >>> gyűjtöttük össze. Olvassátok végig, hogy mindegyik ott van-e a szekrényetekben. Aztán most azt is gondoljátok végig, vajon hányszor viselitek őket. Minél többször, annál jobban tudjátok, hogy az örök daraboknak közük van a stílusos megjelenéshez.

2. Rendszeresen bókolnak nektek

„Milyen jól nézel ki!”, „Mennyire jó ez az egész összeállítás rajtad!”, „ Milyen tökéletesen illik hozzád ez a ruha!” Ha rendszeresen kaptok hasonló bókokat, akkor jó úton jártok. Arra azért figyeljetek, hogy ne csak a ruha vagy a cipő kapjon dicséretet tőletek teljesen függetlenül, hanem érezzétek, hogy a bók nektek is szól.

3. A barátnőitek tőletek kérnek tanácsot

Ha esküvőre hivatalosak, vagy csak céges eseményre kell felöltözniük, akkor is titeket keresnek meg? Rendszeresen kapjátok a fotókat a próbafülkékből, vagy a szekrény előtt ácsorgó barátnőitektől? Ha igen, akkor valószínűleg valamit tudtok, amit ők nem éreznek. Ha nem tetszene nekik, amit rajtatok látnak, akkor nem érkeznének ilyen kérdések sem.

Forrás:
Unsplash

4. Utánoznak

Szebben mondva: inspirálódnak. Egyszer csak azt veszitek észre, ők is felveszik a barátjuk ingjét, vagy fordítva veszik fel az egyik felsőjüket, mert benneteket is úgy láttak, hogy kreatívan viselitek a ruháitokat. Szívesen öltöznek nappal is flitteresbe, és merészebben kezdik viselni a színeket – ahogy nálatok látták.

5. Kevés pénzből jót!

Pontosan tudjátok, hogyan lehet kevés pénzből stílusosan felöltözni, mert ismeritek a kiegészítők hatalmát. Ezeket a basic darabokkal kombinálva, nem olcsó, hanem stílusos lesz a végeredmény. Ehhez azért érzék kell.

6. Nincs olyan nap, amikor kijelentitek: nincs egy göncöm se!

Miért? Mert a szekrényetekben minden mindennel passzol, nincsenek olyan ruhadarabok, amelyekben egy pillanatig is rosszul éreznétek magatokat. Különben is, a tökéletes farmer és a fehér felső vagy ing mindenre megoldás.

7. Pontosan tudjátok, mit szeretnétek!

Nem zavarnak meg a must have darabok, a reklámok, a magazinokban látható divatfotók. Pontosan tudjátok, milyen ruhadarab illik hozzátok, nem vesztek meg valamit csak azért, mert éppen azt kiáltották ki a szezon sztárjának. Inspirálódni természetesen ti is szoktatok, de olyan nőktől, akiket kevesen ismernek már, pedig zseniálisak voltak.

audrey

Egy kis csavarral ma is felvehető Audrey Hepburn bármelyik szettje – mutatjuk a titkot

Audrey Hepburn a kortalan, kifinomult stílus képviselője: megjelenése a mai divat szerint is hibátlan. Ha pedig valaki ilyen jó érzékkel nyúlt a ruhákhoz, érdemes ellesni tőle ezt-azt. Ezúttal elképzeltük, mit választana az üzletek kínálatából – és azt is eláruljuk, miért. Öltözzetek fel úgy, mint ő – de egy kis modern csavarral!

A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek