Egyéb kategória

Felejtsétek el, hogy a csíkos minta kövérít – Csak válasszátok a megfelelőt!

A csíkos felsők, ruhák évek óta stabil alapdarabjai a ruhatárunknak. Mégis sokan ódzkodnak a viselésüktől, mert félnek attól, hogy akaratlanul is plusz kilókat pakolhatnak az emberre. Ha a megfelelő darabot választjátok, akkor ez szerencsére nem fordulhat elő veletek. Elmondom, mire érdemes figyelnetek.

vous - 2018.06.12.
Felejtsétek el, hogy a csíkos minta kövérít – Csak válasszátok a megfelelőt!

1. Figyeljetek a csíkok szélességére.

A ruha csíkozása vízszintesen elvágja a testet, ezért nem mindegy, hogy hova teszitek a szélesebb csíkokkal a hangsúlyt. Ha a csíkozás ott szélesedik ki, ahol a testetek is szélesebb az átlagosnál, akkor a területre még több figyelmet fogsz helyezni. Ez nem feltétlenül rossz, csak legyetek a tudatában. Ha szeretnétek ezt a hatást elkerülni, válasszatok olyan darabot, amin egyenletesen szélesek a csíkok.

Forrás:
unsplash.com

2. Törjétek meg a vízszintes vonalakat!

Optikailag karcsúsíthat, ha nem önmagában veszitek fel a csíkos ruhát, hanem megtöritek a vízszintes csíkokat függőleges vonalakkal.

Ez lehet bonyolultabbnak hangzik, mint valójában. A lényeg az, hogyha felvesztek egy bőrdzsekit, blézert, vagy kardigánt a csíkos ruhádtok felé, akkor a vízszintes csíkokat meg fogja a törni a másik ruhadarab vonala.

A cikk itt nem ér véget: a további 2 tippért kattintsatok ide >>> a Zeka Styling oldalra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.