Egyéb kategória

Felejtsétek el, hogy a csíkos minta kövérít – Csak válasszátok a megfelelőt!

A csíkos felsők, ruhák évek óta stabil alapdarabjai a ruhatárunknak. Mégis sokan ódzkodnak a viselésüktől, mert félnek attól, hogy akaratlanul is plusz kilókat pakolhatnak az emberre. Ha a megfelelő darabot választjátok, akkor ez szerencsére nem fordulhat elő veletek. Elmondom, mire érdemes figyelnetek.

vous - 2018.06.12.
Felejtsétek el, hogy a csíkos minta kövérít – Csak válasszátok a megfelelőt!

1. Figyeljetek a csíkok szélességére.

A ruha csíkozása vízszintesen elvágja a testet, ezért nem mindegy, hogy hova teszitek a szélesebb csíkokkal a hangsúlyt. Ha a csíkozás ott szélesedik ki, ahol a testetek is szélesebb az átlagosnál, akkor a területre még több figyelmet fogsz helyezni. Ez nem feltétlenül rossz, csak legyetek a tudatában. Ha szeretnétek ezt a hatást elkerülni, válasszatok olyan darabot, amin egyenletesen szélesek a csíkok.

Forrás:
unsplash.com

2. Törjétek meg a vízszintes vonalakat!

Optikailag karcsúsíthat, ha nem önmagában veszitek fel a csíkos ruhát, hanem megtöritek a vízszintes csíkokat függőleges vonalakkal.

Ez lehet bonyolultabbnak hangzik, mint valójában. A lényeg az, hogyha felvesztek egy bőrdzsekit, blézert, vagy kardigánt a csíkos ruhádtok felé, akkor a vízszintes csíkokat meg fogja a törni a másik ruhadarab vonala.

A cikk itt nem ér véget: a további 2 tippért kattintsatok ide >>> a Zeka Styling oldalra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.