Egyéb kategória

Papírból kivágott Danny DeVitót vitt a végzősök báljába, amihez a színésznek is volt pár szava

A 17 éves amerikai lány, Allison Closs soha nem tartozott a népszerű lányok közé. Most viszont az egész világon milliók ismerték meg nevét, és példaképe, Danny DeVito is felfigyelt rá.

vous - 2018.06.08.
Papírból kivágott Danny DeVitót vitt a végzősök báljába, amihez a színésznek is volt pár szava

Allison néhány hete szomorúan állapította meg, hogy nincs kivel a végzősök báljába mennie. Rövid tanakodás után úgy döntött, beveti a Danny DeVito papírfiguráját, amit még egy moziból kunyerált el premier után. Persze, nem bízta a véletlenre a dolgot: 100 dollár értékben megfelelő öltözéket és kiegészítőket is rendelt kartonból kivágott alkalmi kísérőjének.

Objektum doboz

A belépője óriási siker volt: rengeteg fotó és videó készült a párról, a közösségi médiában futótűzként terjedt a hír, hogy egy 17 éves csajszi meghekkelte a rendszert, és a középiskolai tápláléklánc csúcsán állókat is sikerült lenyomnia népszerűség tekintetében. Nem hiszitek el, de még a legnagyobbnak számító ABC csatorna is beszámolt a buliról.

Ilyen hátszéllel persze érthető, hogy a hír magához Danny DeVitóhoz is eljutott, aki persze azonnal vette a lapot, elvégre a középsuliban ő maga sem tartozott a  legnépszerűbb diákok közé: elment a Felhőtlen Philadelphiából ismert Paddy’s pubba, ahol pózolt egy nagyot Allison papírból kivágott képével…

…kész, elolvadtunk!

Objektum doboz

Objektum doboz

tanulas-lany-kave-olvasas-iras

„Sokszor kívülállónak érzem magam” – Ilyen az élet 25 felett egyetemistaként

A hivatalos pályaív legtöbbünknél úgy néz ki, hogy leérettségizünk, aztán 18 éves korunk után vagy munkába állunk, vagy egyetemre megyünk. Ezt pedig aztán munkakeresés és dolgos hétköznapok követik – de mi van akkor, ha valaki úgy dönt, munka helyett inkább beiratkozik egy újabb alapképzésre?

A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok tovább.

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.